CACI International: twintig jaar expertise in de schoonheidsindustrie

CACI International is het bedrijf achter de CACI facelift zonder operatie, een bekroond bedrijf met ruim twintig jaar expertise in de schoonheidsindustrie. Kort na de introductie van de CACI-apparatuur zijn wij met de organisatie in contact gekomen en startte wij onze eigen praktijk in Den Haag op. Daar voorzien wij onze klanten nu al jaren van natuurlijke gezichtsbehandelingen. Onze voornaamste reden voor deze samenwerking is, dat wij een groot voorstander zijn van het benadrukken van de natuurlijke schoonheid, die in ieder van ons aanwezig is; bij mannen en bij vrouwen. Zonder te willen oordelen, zijn wij van mening dat het benadrukken van de natuurlijke schoonheid een gezondere methode is dan spieren te verlammen of de vorm van een gezicht te veranderen door chirurgisch ingrijpen, omwille van een gladde huid. In deze blog omschrijven wij waarom je moet kiezen voor een facelift zonder operatie

Wat is het voordeel van een facelift zonder operatie?

Een groot voordeel van de Vriendelijke Facelift van CACI, is dat het uiterlijk ‘verjongt’ en niet verandert. Ook de mimiek blijft zoals die altijd geweest is, maar nu opgepoetst en afgestoft! Rimpels en kraaienpootjes horen erbij, maar hoeven geen hoofdrol te spelen. Dit geldt natuurlijk ook voor een futloze huid, verslapte gezichtsspieren en overhangende oogleden. Met de huidverjonging door de CACI Non Surgical Facelift wordt de huid geprikkeld om beter doorbloed te raken, elastine en collageen aan te maken en we trainen de gezichtsspieren om hun oude conditie weer te bereiken. Dit betekent dat de natuurlijke facelift zonder operatie voor de optimale resultaten zorgt. Geen scherpe, enge messen of complicaties, maar een natuurlijke gezichtsbehandeling van CACI. Doordat de spieren in het zicht weer in conditie komen, trekt de huid gladder, gaan ogen verder open staan; de kaaklijn en jukbeen worden geaccentueerd en de mimiek wordt weer beter zichtbaar. De mimiek blijft de natuurlijke mimiek, niet vertekent door Botox-verlamming of een te strakke facelift. Daarbij scheelt een natuurlijke facelift ook in de portemonnee zoals je hier kunt zien op onze tarievenpagina voor jouw facelift zonder operatie.

Hoe werkt een natuurlijke facelift zonder operatie?

De beter doorbloede huid wordt veerkrachtiger en voller, waardoor rimpels onder de ogen, kraaienpootjes en dergelijke, zachter worden. Hierdoor zie je er natuurlijk jong en uitgerust uit, zonder de bewijzen van wijsheid en ervaring uit te poetsen. De gezichtsbehandeling behaalt het effect van een facelift door de huid en spieren te prikkelen met microcurrent prikkels. Dit zijn zeer kleine pulsjes die de gezichtsspieren trainen en daardoor meer actief worden en beter doorbloed raken. Natuurlijk kun je de gezichtsspieren trainen door het doen van gezichtsspieroefeningen. Hierover verschijnt binnenkort ook een blog van CACI Nederland. Deze oefeningen worden al sinds mensheugenis gedaan, met name door vrouwen, om er jong en gezond uit te blijven zien. Dit vereist echter een discipline die door het huidige drukke leven nauwelijks meer is op te brengen. CACI neemt de training over met een heerlijk ontspannende behandeling, in plaats van een, wellicht, stressvolle extra dagelijkse gezichtsspiertraining. Deze gezichtsbehandeling vergt geen chirurgische ingrepen, complicaties of andere medische risico's. De natuurlijke facelift zonder operatie is dan ook het perfecte alternatief van de chirurgische variant. 

Wat is het verschil met een traditionele facelift?

Ook de huid raakt beter doorbloed, waardoor voedingsstoffen beter worden aangevoerd en afvalstoffen beter worden afgevoerd. De huid krijgt hierdoor een gezonder en uitgerust aanzien, alsof je net terug bent van vakantie! In tegenstelling tot een traditionele facelift zorgt de natuurlijke gezichtsbehandeling van CACI voor een verjonging van de huid. De pulsjes prikkelen de huid tevens om meer elastine en collageen aan te maken. Elastine is een elastisch proteïne (eiwit) in bindweefsel. Het zorgt ervoor dat het weefsel in het lichaam weer zijn oorspronkelijke vorm en grootte aanneemt nadat het uitgerekt, ingedrukt of vervormd is geweest. Collageen is een eiwit dat het bindweefsel bij elkaar houdt. Wanneer in de huid te weinig collageen of elastine aanwezig is, zal de huid slap worden met als gevolg bijvoorbeeld een vagere gezichtscontour ,wallen onder de ogen en hangwangen. Ook rimpels en kraaiepootjes zullen opvallender zichtbaar zijn. Wanneer de huid weer stevig en elastisch is, vullen deze rimpeltjes zich van binnenuit weer op; op de natuurlijke manier. Waar een traditionele chirurgische ingreep de huid juist beschadigt, zorgt de natuurlijke facelift zonder operatie voor een blijvende, gezonde huidverjonging. 

Het verschil na de CACI natuurlijke facelift zonder operatie voor en na de kuur is subtiel maar zeer zichtbaar. Al na de eerste behandeling is zichtbaar wat voor resultaat je kunt verwachten en dat groeit in de loop van de kuur. 

Voorbeeld van de huid voor en na een facelift zonder operatie.

 

 

 

 

 

Geen operaties bij de natuurlijke facelift van CACI

Wat verslapt is kun je natuurlijk wegsnijden, maar dat heeft een aantal nadelen; een duidelijk nadeel is de operatie zelf. Aan een operatie en narcose zit altijd een risico. Hoe zwaarder de operatie (en dus de narcose), hoe groter de risico’s. Deze risico's vermijdt je met de natuurlijke facelift zonder operatie. Een tweede nadeel is de ronde vorm van ons gezicht. Het is niet mogelijk om een deel huid te verwijderen zonder vervorming. Een knap chirurg zal die indien mogelijk verbergen achter de haargrens, maar er zijn genoeg voorbeelden te vinden van vervormingen die niet de bedoeling waren. De gezichtsbehandeling van CACI maakt u daarentegen op natuurlijke wijze jong en voorkomt daarmee dit soort nare complicaties. Een derde nadeel is het (gedeeltelijke) verlies van mimiek, gevoel of ‘eigenheid’. Hoe naar moet het zijn om in de spiegel te kijken en het gevoel te krijgen dat je ‘jezelf niet meer bent’? Met de natuurlijke facelift zonder operatie blijft jouw gezicht daadwerkelijk jouw gezicht. Van meer dan 10.000 van 's werelds toonaangevende schoonheidssalons, gezondheidsclubs, en andere wellness-leveranciers, is CACI International de grootste U.K.-fabrikant en leverancier van niet-invasieve esthetische behandelingssystemen. CACI International heeft hiermee een reputatie opgebouwd als marktleider en innovator en leverancier van topkwaliteit gezichtsbehandelingen. 

De voortdurende investering in onderzoek en ontwikkeling stelt CACI International in staat om voorop te lopen in nieuwe wetenschappelijke en technologische doorbraken. CACI-behandelingssystemen leveren werkelijk zichtbare en corrigerende resultaten zonder de noodzaak van chirurgie of invasieve procedures. De indrukwekkende resultaten van de facelift zonder operatie, die met behulp van deze exclusieve technologieën zijn bereikt, hebben een indrukwekkende bekendheid als beroemdheid getrokken. Dit zorgt voor een enorme vraag naar CACI-behandelingen en hebben CACI-schoonheidssalons zeer succesvol gemaakt. Regelmatig publiceren grote namen over de facelift zonder operatie. Dit loopt uiteen van tijdschriftartikelen, krantenartikelen en zelfs internationale media-aandacht. Deze aandacht voor de gezichtsbehandelingen van CACI zorgt voor een ongekend consumentenbewustzijn. Jij wilt toch ook de boot naar huidverjonging niet missen? Met state-of-the-art ontwerp, futuristische vormgeving en integratie van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronica, lopen de behandelingssystemen van CACI International voorop in de technologie voor esthetische behandeling. Bekijk hier welke gezichtsbehandelingen wij aanbieden of bel naar 070 3060350 voor meer informatie. 

SPECIALS

I love me!(And we do too)

Met onze Vaste Klanten Verwennerij ga je stralend de deur uit. Wij zijn blij dat jij onze klant bent. Daarom willen wij onze waardering laten zien met de Vaste Klanten Verwennerij. Lees meer

I love me!(And we do too)
video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.