Specials

In drie weken een jongere, stralende huid: dat kan echt! Heerlijke huidverwennerij met effectieve lifts, voorafgaand aan je bruiloft. Nu met korting samen met je moeder, schoonmoeder, zus of vriendin. Is dat geen heerlijk cadeau?

Drie gezichtsbehandelingen voor de bruid en drie voor je gezelschap: € 450,-; dat betekent een totale korting van maar liefst € 120,-!

Werk jij aan een trouwdag om nooit te vergeten? Dan ga je niet voor minder dan perfect, met een strakke, stralende huid. Jouw glans komt van binnenuit… laat je huid dat weerspiegelen!

Ga voor snel huidverjongend resultaat – net wanneer het belangrijk is voor je. Maak vandaag nog een afspraak voor een natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI: de Quick Fix boek je al voor € 55,-.

Elke CACI gezichtsbehandeling is een verwennerij, maar dit pakket maakt van de normale facelift zonder operatie een superbehandeling. Buiten de gezichtsbehandeling voor een stevige, strakke en stralende huid krijgt u ook een heerlijke, ontspannende gezichtsmassage. Soms is het leven hectisch en zitten we vol met stress. De huid lijdt hieronder en dit is zichtbaar aan bijvoorbeeld wallen, slappe huid en een onrustige huid. Deze effecten zijn echter ook merkbaar in onze (gezichts)spieren. Met de super verwennerij van CACI Nederland herstellen wij de huid en spieren met een CACI Classic en heerlijke gezichtsmassage.

Zo kun je er echt weer tegenaan, puur genietend van een strakke, ontspannen uitstraling. Nu voor slechts € 115,-!

Ken je dat: dagen shoppen voor die perfecte jurk, je lingerie en je droomschoenen… De stress en vermoeidheid tekenen zich af. Kies voor een stralend, ontspannen gezicht op de grote dag door drie weken verwennerij, met de CACI Classic gezichtsbehandeling.

3 CACI Classic liftende behandelingen van 60 minuten voor slechts € 255,-* Maak vandaag nog een afspraak voor de beste planning rond je feest.

*Maximaal 2 keer per persoon per jaar

Het is natuurlijk heerlijk om alleen te genieten van de gezichtsbehandelingen van CACI, maar het is bijna gemeen om dit niet met jouw vrienden, kennissen, broertjes, zusjes, moeder en oma's te delen. Sta samen stralend of de familiefoto, selfie of groepsfoto met een cadeaubon voor onze ontspannende CACI gezichtsbehandelingen. Hierbij heb je de keuze voor een complete behandeling of saldo.

CACI gezichtsbehandelingen zorgen voor een stralende huid en hebben een microlift als resultaat. Een strakke, stralende huid is het perfecte cadeau.

Hou je huid strak, stevig en stralend met regelmatige gezichtsbehandelingen van CACI. Met onze voordeelkaart kunt u elke maand uw huid verwennen met een ontspannende gezichtsbehandeling van CACI. Dat is blijvende huidverjonging – met als resultaat een facelift zonder operatie! Met de voordeelkaart krijg je 11 behandelingen voor de prijs van 10: € 950,-. Dit merk je niet alleen aan de huid, maar ook in de portemonnee.

Het team van CACI is ontzettend blij dat wij regelmatig mensen mogen helpen met een natuurlijke huidverjonging. Wij geloven dan ook dat wij een goede relatie met onze klanten opbouwen. Vandaar dat wij onze vaste klanten extra verwennen met het Vaste klanten Verwennerij pakket. Ontvang nu een Super CACI (90 minuten), een gezichtsmasker én een peeling voor slechts €135,-*. Wacht niet langer en maak nu uw afspraak voor een heerlijke gezichtsbehandeling.

*Maximaal 2 keer per persoon per jaar.

video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.