Mijn huid was teruggebracht naar hun oorspronkelijke, jeugdiger staat

Jane
Tijdens de behandeling zag ik de vezels in mijn huid voor me als een stel elastiekjes die teruggebracht werden naar hun oorspronkelijke, jeugdiger staat – en dit was een heel bruikbare vergelijking.

CACI werkt als kleine elektrische stroompjes door de huid via speciale staafjes die de therapeute hanteert. Het is absoluut pijnloos, maar je kunt een apart prikkelig gevoel ervaren.
Elke behandeling is maatwerk, gericht op jouw aandachtspunten en samengesteld vanuit de basisbehandeling, indien gewenst aangevuld met bijvoorbeeld een hydraterend masker, een rimpelbehandeling of een speciale ooglift.

Nadat je medische geschiedenis is doorgenomen wordt het gebied bepaald waarop gewerkt wordt. Eventueel per kant, zodat je het verschil halverwege meteen kunt zien.
De behandeling begint met reinigen en vervolgens komt dat wat je op alle CACI-illustraties ziet: twee dubbele staafjes, die lijken op grote wattenstaafjes, worden naast elke spiergroep in het gezicht geplaatst. Elke groep komt aan de beurt, waarbij de uitgebreide kennis van de gezichtsspieren van de therapeut nodig is. Delen van de huid worden opgetild terwijl de microstroompjes pulseren tussen de staafjes en de onderhuidse spieren alles lekker strak trekken. Echt een work-out voor je huid!

SPECIALS

Kies jij voor ‘snel een stralende huid’ met de Quick Fix natuurlijke gezichtsbehandeling?

In een halfuurtje tussendoor een echte oog- en voorhoofd lift of een kaaklijn lift? Kies dan voor de natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI Nederland. Lees hier meer over ons Quick Fix-pakket Lees meer

Kies jij voor ‘snel een stralende huid’ met de Quick Fix natuurlijke gezichtsbehandeling?
video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.