Positieve reacties na de eerste behandeling!

– Eva
Na de eerste behandeling kreeg ik direct positieve reacties van mensen, terwijl ze niet eens ingelicht waren. Dit vond ik bijzonder. Ze zeiden onder andere ” wat zie je er goed uit en wat straal je!” Dit vond ik zeker een bevestiging dat de behandeling al na 1 keer effect had. Ik kreeg vaak te horen dat ik er moe uitzag maar sinds ik bij CACI kom hoor ik het bijna nooit meer. Zo fijn. Verder vind ik de sfeer prettig en voel ik me helemaal ontspannen na de behandeling. Je komt er helemaal tot rust. In het begin was ik wat sceptisch over de ” micro pulsjes” maar het werd goed uitgelegd en dat heeft mij overtuigd. Ik zou zeggen kom het zelf ervaren!

SPECIALS

Stralende bruid

In drie weken een jongere, stralende huid: dat kan echt! De serie natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI Nederland zijn niet alleen een heerlijke huidverwennerij, maar hebben direct effectieve lifts en huidverjonging tot gevolg. Wilt u ook een stralende huid op uw bruiloft? Lees meer

Stralende bruid
video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.