Sinds 1999 ben ik een heel tevreden klant

– Lutien
Sinds 1999 ben ik klant bij CACI Nederland, een heel tevreden klant. Toen ik ermee begon was ik 46 en de eerste rimpels werden zichtbaar. Het concept sprak me direct aan; geen operatie, maar door middel van elektrische pulsen de spieren in je gezicht versterken. Het doet overigens geen pijn, het prikkelt hoogstens een beetje. De resultaten zijn opzienbarend, ik ben heel tevreden en krijg vaak verbaasde reactie als mijn leeftijd ter sprake komt. Mensen schatten me toch vaak een jaar of tien jonger. De behandeling is heel relaxed en de sfeer ontspannen. Ik kan het u aanbevelen.

SPECIALS

Je beste 1e indruk

De natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI Nederland geven jou dat extra zetje bij een belangrijk sollicitatiegesprek. Door er beter uit te zien krijgt je zelfvertrouwen een boost. Verover nu jouw droombaan en begin stralend aan jouw eerste dag. Lees meer

Je beste 1e indruk
video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.