Sinds 1999 ben ik een heel tevreden klant

– Lutien
Sinds 1999 ben ik klant bij CACI Nederland, een heel tevreden klant. Toen ik ermee begon was ik 46 en de eerste rimpels werden zichtbaar. Het concept sprak me direct aan; geen operatie, maar door middel van elektrische pulsen de spieren in je gezicht versterken. Het doet overigens geen pijn, het prikkelt hoogstens een beetje. De resultaten zijn opzienbarend, ik ben heel tevreden en krijg vaak verbaasde reactie als mijn leeftijd ter sprake komt. Mensen schatten me toch vaak een jaar of tien jonger. De behandeling is heel relaxed en de sfeer ontspannen. Ik kan het u aanbevelen.

SPECIALS

Maak een onvergetelijke indruk op elk bijzonder feest

Na twee weken huidverjonging ben je al het stralende middelpunt. De natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI zorgen voor direct resultaat en helpt jou aan een strakke, stevige en stralende huid. Lees meer

Maak een onvergetelijke indruk op elk bijzonder feest
video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.