Contact

Gezichtsbehandelingen in Den Haag

Sinds 1998 werken we samen met CACI International – en met de introductie van de CACI Ultra-apparatuur zijn we alleen maar enthousiaster geworden. We helpen ook jou graag aan een gezond stralende en strakke huid. Het effect van een facelift, zonder chirurgie. Natuurlijk kun je het ook altijd combineren met een van onze beroemde massages. Of met een dagje strand om de hoek… natuurlijke wellness voor natuurlijke schoonheid en een uitgerust lichaam!

CACI Nederland is al sinds 1998 gevestigd in het Statenkwartier van Den Haag, op een steenworp van de bekende winkelstraat ‘De Fred’ en vlakbij het strand.

Tot 13.00 uur gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar met het openbaar vervoer; tramlijnen 11 en 16, buslijn 22.

Wij werken uitsluitend op afspraak; op werkdagen vanaf 08.00 uur. In overleg is het mogelijk ’s avonds of in het weekend een afspraak te maken.

 

CACI Nederland
Van Boetzelaerlaan 312
2581 BC Den Haag
070 – 30 60 350
www.caci-nederland.nl
info@caci-nederland.nl


Maak een afspraak

video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.

 

SPECIALS

Cadeaubon

Geef je vrienden, familie of naasten het beste cadeau met een cadeaubon voor de ontspannende gezichtsbehandelingen van CACI Nederland. Een heerlijk welkom geschenk: hiermee geef je luxueuze klasse. Lees meer

Cadeaubon

Blog

CACI International: twintig jaar expertise in de schoonheidsindustrie

CACI International: twintig jaar expertise in de schoonheidsindustrie

CACI International is het bedrijf achter de CACI Facelift zonder operatie. CACI is een bekroond bedrijf op het gebied van natuurlijke facelifts met ruim twintig jaar expertise in de schoonheidsindustrie.
Meer...