Ervaringen

MAGAZINE: ervaringen

Bij CACI draait alles om de apparatuur – en de therapeut die je weet wat je nodig hebt. Ooit ontwikkeld als instrument om de spieren te stimuleren bij het corrigeren van aangezichtsverlammingen, werd al snel duidelijk dat het effect op de huid enorm was. Vanaf daar begon het succesverhaal in de beauty-wereld.

Ruim een kwart eeuw na de introductie is het nog steeds de beste non-chirurgische facelift die er bestaat, en het trainen van de gezichtsspieren door de elektrische prikkelingen via de staafjes geeft opmerkelijke, meetbare resultaten. Natuurlijk worden er regelmatig verbeteringen toegevoegd: de research gaat door.

– Eva
Na de eerste behandeling kreeg ik direct positieve reacties van mensen, terwijl ze niet eens ingelicht waren. Dit vond ik bijzonder. Ze zeiden onder andere ” wat zie je er goed uit en wat straal je!” Dit vond ik zeker een bevestiging dat de behandeling al na 1 keer effect had. Ik kreeg vaak te horen dat ik er moe uitzag maar sinds ik bij CACI kom hoor ik het bijna nooit meer. Zo fijn. Verder vind ik de sfeer prettig en voel ik me helemaal ontspannen na de behandeling. Je komt er helemaal tot rust. In het begin was ik wat sceptisch over de ” micro pulsjes” maar het werd goed uitgelegd en dat heeft mij overtuigd. Ik zou zeggen kom het zelf ervaren!

Resultaat CACI Classic na 1 behandeling

Klik voor een vergroting. Al onze foto’s zijn onbewerkt.

– Lutien
Sinds 1999 ben ik klant bij CACI Nederland, een heel tevreden klant. Toen ik ermee begon was ik 46 en de eerste rimpels werden zichtbaar. Het concept sprak me direct aan; geen operatie, maar door middel van elektrische pulsen de spieren in je gezicht versterken. Het doet overigens geen pijn, het prikkelt hoogstens een beetje. De resultaten zijn opzienbarend, ik ben heel tevreden en krijg vaak verbaasde reactie als mijn leeftijd ter sprake komt. Mensen schatten me toch vaak een jaar of tien jonger. De behandeling is heel relaxed en de sfeer ontspannen. Ik kan het u aanbevelen.

Resultaat CACI Ooglift na 1 behandeling

Klik voor een vergroting. Al onze foto’s zijn onbewerkt.

– Jane
Tijdens de behandeling zag ik de vezels in mijn huid voor me als een stel elastiekjes die teruggebracht werden naar hun oorspronkelijke, jeugdiger staat – en dit was een heel bruikbare vergelijking.

CACI werkt als kleine elektrische stroompjes door de huid via speciale staafjes die de therapeute hanteert. Het is absoluut pijnloos, maar je kunt een apart prikkelig gevoel ervaren.
Elke behandeling is maatwerk, gericht op jouw aandachtspunten en samengesteld vanuit de basisbehandeling, indien gewenst aangevuld met bijvoorbeeld een hydraterend masker, een rimpelbehandeling of een speciale ooglift.

Nadat je medische geschiedenis is doorgenomen wordt het gebied bepaald waarop gewerkt wordt. Eventueel per kant, zodat je het verschil halverwege meteen kunt zien.
De behandeling begint met reinigen en vervolgens komt dat wat je op alle CACI-illustraties ziet: twee dubbele staafjes, die lijken op grote wattenstaafjes, worden naast elke spiergroep in het gezicht geplaatst. Elke groep komt aan de beurt, waarbij de uitgebreide kennis van de gezichtsspieren van de therapeut nodig is. Delen van de huid worden opgetild terwijl de microstroompjes pulseren tussen de staafjes en de onderhuidse spieren alles lekker strak trekken. Echt een work-out voor je huid!

 

CACI Nederland bij:

Zondag 5 juli om 14.20 op RTL4 en de herhaling op zaterdag 11 juli om 15.10 op RTL 5. Klik op het logo om direct de uitzending te bekijken.

 

CACI Classic behandeling, serie van 12

Klik voor een vergroting. Al onze foto’s zijn onbewerkt.

– Marion T.
Ik ben heel blij dat ik CACI heb ontdekt. Mijn lijntjes en rimpeltjes zijn veel zachter en mijn huid is strakker. Waar ik het meest versteld van sta is dat mijn ogen gelift zijn. Eigenlijk is het heel logisch dat je doormiddel van spierspanning een liftend effect krijgt. En dat is precies wat de CACI methode doet! Na een behandeling spring ik uitgerust en gelift  de behandelstoel uit! Love it!

Klik hier voor het hele artikel.

– Natasha
Many thanks! I could see the difference!

 

Resultaat CACI Classic na 1 behandeling

Klik voor een vergroting. Al onze foto’s zijn onbewerkt.

Uit een interview

De CACI-behandeling is veel praktischer dan wat ik onder een gezichtsbehandeling verstond en alles draait om het anti-aging resultaat. Gedurende de behandeling voelde ik me heel comfortabel, maar ik had niet de neiging in slaap te vallen.

Mijn behandeling startte met het schoonmaken van de huid. CACI is beroemd om wat ze noemen microcurrent lifting, en we zijn dan ook 45 minuten bezig geweest met het trainen van mijn gezichtsspieren. Heel specifiek op mijn kaaklijn, de lijntjes rond mijn ogen en fronslijntjes. Mijn huid werd steeds zacht tussen de staafjes opgepakt en 4 tot 6 seconden vastgehouden. Na de eerste serie bewegingen herhaalde ze het patroon in nu hogere snelheid, zodat mijn spieren het extra goed konden inprenten.

Aan het eind kreeg ik een siliconenmasker opgebracht, waarbij de wisselende prikkeling van de elektrische staafjes zorgde dat mijn poriën openden en sloten, waardoor het effect van de moisturiser maximaal was.

Hoe voelde je je achteraf?
Allereerst: ik ben pas in de dertig. Mijn huid begint te verouderen maar dat is echt een kwestie van fijne lijntjes en een flauwe vervaging van de kaaklijn. Ik besteed veel aandacht aan mijn huid dus ik had niet echt veel verandering verwacht.

Na de behandeling keek ik in de spiegel om mijn huid te bestuderen. Het was gek me te realiseren dat ik er een beetje anders uitzag zonder dat er duidelijk iets aan te wijzen was. Mijn huid was gladder en steviger, mijn kaak strakker, en de fronslijntjes in mijn voorhoofd waren absoluut zachter. M’n spiegelbeeld leek op mij… op een extreem goeie dag. Een dag zonder zorgen over mijn to-do-list, de luchtvervuiling in de stad of de hoeveelheid slaap die ik had gehad.

De veranderingen waren tijdelijk. Vijf dagen na de behandeling zag je nog verbetering in de fronslijntjes. De therapeute vertelde me ook dat er 12 behandelingen nodig zijn om mijn huid en spierconditie echt blijvend te verbeteren – en vervolgens elke maand een behandeling om het resultaat te behouden.

Wie wil deze behandeling?
De behandeling pakt bij iedereen anders uit, heb ik me laten vertellen. De verandering in mijn huid was subtiel maar heel erg welkom. Bij mijn zestigjarige vriendin was het verschil echter dramatisch groot. Als je 40 bent, en je wilt de veerkracht van je jeugd bewaren, of als je een beetje ouder bent en echt rimpels wilt tegengaan, helpt de CACI behandeling je hierbij.

video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.

 

SPECIALS

Maak een onvergetelijke indruk op elk bijzonder feest

Na twee weken huidverjonging ben je al het stralende middelpunt. De natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI zorgen voor direct resultaat en helpt jou aan een strakke, stevige en stralende huid. Lees meer

Maak een onvergetelijke indruk op elk bijzonder feest

Blog

CACI International: twintig jaar expertise in de schoonheidsindustrie

CACI International: twintig jaar expertise in de schoonheidsindustrie

CACI International is het bedrijf achter de CACI Facelift zonder operatie. CACI is een bekroond bedrijf op het gebied van natuurlijke facelifts met ruim twintig jaar expertise in de schoonheidsindustrie.
Meer...