Interview met een tevreden klant van CACI

De CACI behandeling is veel praktischer dan wat ik onder een gezichtsbehandeling verstond en alles draait om het anti-aging resultaat. Gedurende de behandeling voelde ik me heel comfortabel, maar ik had niet de neiging in slaap te vallen.

Mijn behandeling startte met het schoonmaken van de huid. CACI is beroemd om wat ze noemen microcurrent lifting, en we zijn dan ook 45 minuten bezig geweest met het trainen van mijn gezichtsspieren. Heel specifiek op mijn kaaklijn, de lijntjes rond mijn ogen en fronslijntjes. Mijn huid werd steeds zacht tussen de staafjes opgepakt en 4 tot 6 seconden vastgehouden. Na de eerste serie bewegingen herhaalde ze het patroon in nu hogere snelheid, zodat mijn spieren het extra goed konden inprenten.

Aan het eind kreeg ik een siliconenmasker opgebracht, waarbij de wisselende prikkeling van de elektrische staafjes zorgde dat mijn poriën openden en sloten, waardoor het effect van de moisturiser maximaal was.

Hoe voelde je je achteraf?
Allereerst: ik ben pas in de dertig. Mijn huid begint te verouderen maar dat is echt een kwestie van fijne lijntjes en een flauwe vervaging van de kaaklijn. Ik besteed veel aandacht aan mijn huid dus ik had niet echt veel verandering verwacht.

Na de behandeling keek ik in de spiegel om mijn huid te bestuderen. Het was gek me te realiseren dat ik er een beetje anders uitzag zonder dat er duidelijk iets aan te wijzen was. Mijn huid was gladder en steviger, mijn kaak strakker, en de fronslijntjes in mijn voorhoofd waren absoluut zachter. M’n spiegelbeeld leek op mij… op een extreem goeie dag. Een dag zonder zorgen over mijn to-do-list, de luchtvervuiling in de stad of de hoeveelheid slaap die ik had gehad.

De veranderingen waren tijdelijk. Vijf dagen na de behandeling zag je nog verbetering in de fronslijntjes. De therapeute vertelde me ook dat er 12 behandelingen nodig zijn om mijn huid en spierconditie echt blijvend te verbeteren – en vervolgens elke maand een behandeling om het resultaat te behouden.

Wie wil deze behandeling?
De behandeling pakt bij iedereen anders uit, heb ik me laten vertellen. De verandering in mijn huid was subtiel maar heel erg welkom. Bij mijn zestigjarige vriendin was het verschil echter dramatisch groot. Als je 40 bent, en je wilt de veerkracht van je jeugd bewaren, of als je een beetje ouder bent en echt rimpels wilt tegengaan, helpt de CACI behandeling je hierbij.

SPECIALS

Stralende bruid

In drie weken een jongere, stralende huid: dat kan echt! De serie natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI Nederland zijn niet alleen een heerlijke huidverwennerij, maar hebben direct effectieve lifts en huidverjonging tot gevolg. Wilt u ook een stralende huid op uw bruiloft? Lees meer

Stralende bruid
video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.