Ervaringen

Dankzij onze klanten kunnen wij u onderstaande ervaringen en foto’s laten zien. U kunt op het kaartje hierna klikken om meer beoordelingen te lezen.

MAGAZINE: ervaringen met CACI Nederland

Bij CACI Nederland is goede apparatuur belangrijk, maar de professionele therapeut nog veel belangrijker. Het apparaat dat CACI Nederland bij haar behandelingen gebruikt is ooit ontwikkelt om de spieren te stimuleren. Dit droeg bij aan het corrigeren van gezichtsverlammingen. Het enorme effect op de huid viel al snel op en de CACI behandeling was geboren. Lees hier meer over CACI Nederland.

Maandelijkse mini-facelift maar dan geheel pijnloos

Na de CACI behandeling voel en zie ik duidelijk verschil. Zie er stukken uitgeruster uit. Een echte aanrader die ik van harte kan aanbevelen.
Meer...

Stralende bruid!

I have tried CACI treatment in preparation of my wedding, since I really wanted an extra glow on the day. Non-surgical and natural face lift that helps you restore that fresher and younger look sounded like a booster I could use.
Meer...

Interview met een tevreden klant van CACI

De CACI-behandeling is veel praktischer dan wat ik onder een gezichtsbehandeling verstond en alles draait om het anti-aging resultaat.
Meer...

Mijn lijntjes en rimpeltjes zijn veel zachter en mijn huid is strakker

Waar ik het meest versteld van sta is dat mijn ogen gelift zijn. Eigenlijk is het heel logisch dat je doormiddel van spierspanning een liftend effect krijgt. En dat is precies wat de CACI methode doet!
Meer...

Mijn huid was teruggebracht naar hun oorspronkelijke, jeugdiger staat

Tijdens de behandeling zag ik de vezels in mijn huid voor me als een stel elastiekjes die teruggebracht werden naar hun oorspronkelijke, jeugdiger staat – en dit was een heel bruikbare vergelijking.
Meer...

Sinds 1999 ben ik een heel tevreden klant

Toen ik ermee begon was ik 46 en de eerste rimpels werden zichtbaar. Het concept sprak me direct aan; geen operatie, maar door middel van elektrische pulsen de spieren in je gezicht versterken.
Meer...

Positieve reacties na de eerste behandeling!

Na de eerste behandeling kreeg ik direct positieve reacties van mensen, terwijl ze niet eens ingelicht waren. Dit vond ik bijzonder.
Meer...

Dankzij onze klanten kunnen wij u deze foto’s laten zien. De foto’s geven een indruk van vóór en ná de behandeling en zijn niet bewerkt.

Klik voor een vergroting. Al onze foto’s zijn onbewerkt.

SPECIALS

Kies jij voor ‘snel een stralende huid’ met de Quick Fix natuurlijke gezichtsbehandeling?

In een halfuurtje tussendoor een echte oog- en voorhoofd lift of een kaaklijn lift? Kies dan voor de natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI Nederland. Lees hier meer over ons Quick Fix-pakket Lees meer

Kies jij voor ‘snel een stralende huid’ met de Quick Fix natuurlijke gezichtsbehandeling?
video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.