Stevig, strak en stralend – de vriendelijke facelift zonder operatie.

De CACI natuurlijke gezichtsbehandeling voor zachtere lijntjes en een uitgerust gezicht.

Bij CACI draait alles om de apparatuur – en de therapeut die je weet wat je nodig hebt. Ooit ontwikkelt als instrument om de spieren te stimuleren bij aangezichtsverlamming en sportblessures, werd al snel duidelijk dat het liftend effect op de huid enorm was. Vanaf daar begon het succesverhaal van de facelift zonder operatie in de beauty-wereld.

De experts van CACI International: dat zijn de pioniers van de non-chirurgische face- en bodylifts. De gezichtsbehandeling traint de gezichtsspieren om zo de collageenproductie te stimuleren. Het resultaat? Een strevige, strakke en stralende huid. Deze aanpak werkt – en tientallen jaren research en resultaten zorgen voor gelukkige CACI-fans. Overweeg je een facelift, botoxbehandeling of een andere injectable, probeer dan eerst eens onze basisserie van twaalf gezichtsbehandelingen voor je die beslissing neemt. Het resultaat is direct merkbaar.

Je huid is na één sessie al merkbaar helderder, steviger en jeugdiger. Het blijvende effect wordt bereikt door de kuur van 12 natuurlijke gezichtsbehandelingen en maandelijks bijhouden met een vervolgsessie. Lijntjes en rimpels lijken weggemasseerd en de verouderde huid verbetert onherkenbaar. Zo houd je jezelf geweldig in vorm, net als Jennifer Lopez en Sadie Frost.

Stevig, strak en stralend!

SPECIALS

Kies jij voor ‘snel een stralende huid’ met de Quick Fix natuurlijke gezichtsbehandeling?

In een halfuurtje tussendoor een echte oog- en voorhoofd lift of een kaaklijn lift? Kies dan voor de natuurlijke gezichtsbehandelingen van CACI Nederland. Lees hier meer over ons Quick Fix-pakket Lees meer

Kies jij voor ‘snel een stralende huid’ met de Quick Fix natuurlijke gezichtsbehandeling?
video

CACI Nederland bij RTL(4) LifestyleXperience

Klik op het logo om het filmpje met uitleg over de CACI natuurlijke gezichtsbehandelingen te bekijken. CACI Nederland biedt u het alternatief op een chirurgische ingreep met de natuurlijke facelift zonder operatie. Voor een gezonde huidverjonging zonder heftige ingrepen.